Menu Sluiten

About

Mijn naam is Josine Gouw, de bedenker en eigenaar van Woetwurm.
Ik heb altijd al een passie gehad voor hout. Dit is me dan ook met de paplepel ingegoten. Mijn vader heeft zijn leven lang in de houthandel gewerkt en de passie voor dit prachtige materiaal is blijkbaar besmettelijk.
Hout is bijzonder, een product dat leeft en iedere plank is uniek. Hout brengt warmte in je interieur en is wat mij betreft tijdloos.
 
Zo’n 10 jaar geleden kwam ik op het idee om zelf een kast te maken. Ik had in mijn hoofd wat ik wilde, kon het nergens vinden, dus ben toen maar zelf aan de slag gegaan.
Missie geslaagd, er was een geweldige kast ontstaan. Van alle kanten complimenten, die werden opgevolgd door bestellingen.
 
Een jaar geleden ben ik moeder geworden. Ik wilde voor mijn kleine meisje geen standaard meubels en dat was de start van Woetwurm!
Kindermeubels maken is ontzettend leuk en past helemaal bij de Josine van nu. Ik vind het heerlijk om creatief en praktisch bezig te zijn.
Het ontwerp dat in mijn hoofd is ontstaan, kan ik zelf vertalen naar een daadwerkelijk product. Hier geniet ik enorm van en ik ben trots op ieder meubelstuk dat ontstaat. Ik wil dat ieder product bijzonder is, dus besteed ik veel tijd aan het ontwerp ervan. Alles moet kloppen.
En als moeder weet ik inmiddels ook waar de producten praktisch gezien aan moeten voldoen.
 
Rondom de start van Woetwurm ben ik ook verliefd geworden op de prachtige handgemaakte mandjes uit Bolgatanga, Ghana. Deze worden daar met de hand gevlochten van olifantengras. De makers krijgen een eerlijke prijs en dat vind ik ontzettend belangrijk.
Deze mandjes wilde ik dan ook absoluut toevoegen aan Woetwurm, want wat zijn ze prachtig!
Woetwurm is voor de ouders die durven te kiezen voor iets anders dan standaard!
 
Veel plezier in de shop!